The perfect guide to the casino

Arsenal bliver ved at skuffe klubbens fans: – Jeg fatter det jo ikke

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Arsenal måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Southampton, og bagefter undskyldte stjernen Pierre-Emerick Aubameyang over for klubbens fans.

Det virker som om, det er umuligt at få stabilitet ind i resultaterne for Arsenal, som lørdag spillede 2-2 hjemme mod Southampton i en kamp, som The Gunners meget vel kunne have tabt. De reddede et enkelt point takket være et mål i tillægstiden af den franske angriber, Alexandre Lacazette.

– Jeg ved ikke, om kritikken af os er berettiget. Jeg kan kun sige, at vi er lige så skuffede som fansene, sagde Pierre-Emerick Aubameyang efter kampen ifølge britiske Metro.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Når vi spiller, er vi dem, der bliver mest skuffede, når det ikke kører. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få rettet op det, sagde gaboneseren, der ikke var overrasket over, at Southampton gav Arsenal god modstand, selvom holdet fra sydkysten ligger i bunden af Premier League.

– De spillede nøjagtig, som vi havde forventet det. Vi vidste også godt, at de ofte er bedre på udebane, fordi de kan stille sig an og vente på modstanderen. De føler sig mere komfortable på udebane, mener Pierre-Emerick Aubameyang.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

På spørgsmålet om, hvorfor Arsenals spil ikke fungerer, svarer han:

– Helt ærligt, jeg ved det virkelig ikke. Men vi må allesammen spørge os selv, hvad vi kan gøre bedre, for at vi kan få de resultater, som vi ønsker os. Vi er meget skuffede.

Arsenal ligger i skrivende stund nummer syv i Premier League med kun fire sejre ud af 13 mulige og negativ målscore.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top