The perfect guide to the casino

Jesus lover mirakler: City kan indhente Liverpool og vinde mesterskabet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Gabriel Jesus fra Manchester City tror stadigvæk på, at klubben kan vinde mesterskabet for tredje gang i træk, selvom Liverpool netop nu er ni point foran.

– Der mangler stadig 26 kampe, så der lang vej til, at man bare kan tænke på at kåre de engelske mestre, siger Gabriel Jesus ifølge Daily Mirror.

Liverpool har lagt virkelig flot fra land i denne sæson med 11 sejre og en uafgjort kamp, og på denne måde har de opbygget et forspring på otte point til Leicester og Chelsea og ni til Manchester City.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Senest tabte Manchester City 1-3 i Liverpool, men Gabriel Jesus husker på, at Manchester City på et tidspunkt var syv point efter Liverpool i sidste sæson, men at holdet herefter alligevel vandt mesterskabet med et forspring på et point.

– Liverpool spiller virkelig godt. I sidste sæson tabte de kun en enkelt kamp. Men vi vil tage kampen op og kæmpe med om titlen igen, siger den brasilianske angriber.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi vil gøre det bedste, vi kan, og vi vil slå tilbage. Det har vi styrke til. Og vi vil naturligvis gerne vinde mesterskabet igen, siger Gabriel Jesus.

For tiden er han med det brasilianske landshold i Mellemøsten. Her skal holdet spille mod Argentina fredag aften, mens Sydkorea venter på tirsdag.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top