The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Derfor rykkes den spanske Super Cup til Saudi-Arabien – SÅ mange millioner har de betalt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det trak overskrifter i Spanien og resten af verdenen, da det blev bekræftet, at den spanske Super Cup bliver lidt anderledes denne sæson, og at den samtidig bliver spillet i Saudi Arabien.

Nu er grunden bag valget dog blevet afsløret, og det er desværre ikke en overraskende grund til, at Cuppen bliver flyttet. Ifølge den spanske avis AS, så har Saudi Arabien nemlig betalt 120 millioner euros eller omkring 900 millioner kroner, for at få Super Cuppen til landet. Ifølge avisen, så bliver pengene delt 50/50 mellem de fire deltagende hold(Valencia, FC Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid) og det spanske forbund.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der er dog rigtig mange, der er rasende på valget, og det er der flere grunde til. Formatet af turneringen er blevet ændret, så det ikke bare er vinderen af ligaen og pokalturneringen, som mødes i en kamp. I stedet er det nummer et og to i ligaen, samt de to finalister fra pokalturneringen, som dyster. Kampene bliver også spillet i starten af januar, modsat inden sæsonstart, og dermed falder kampene midt ind i det spanske ligaprogram.

Udover dette, så har den saudiarabiske tv-station BeoutQ, vist kampe fra den spanske liga på deres kanal helt illegalt. Noget som præsidenten for La Liga, Javier Tebas, er rasende over. Det helt store problem med Saudi-Arabien er også, at kvindernes rettigheder er så minimale, både i hverdagen, og når det handler om at komme til sportsarrangementer.

Her skulle de saudiarabiske myndigheder dog have lovet, at kvinder er mere end velkomne, og endda kan komme gratis på stadion uden de store krav.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Dog mener andre, at det er god reklame for spansk fodbold, og det er langt fra eneste sportsbegivenhed, som Saudi-Arabien har fået til landet, i håbet om at skabe god reklame for det noget kontroversielle land.

Den italienske Super Cup skal nemlig også afholdes i Saudi-Arabien, imens den store sværvægtsboksekamp mellem Andy Ruiz Jr. og Anthony Joshua, også skal afholdes i Saudi-Arabien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top