The perfect guide to the casino

Uro i den engelske lejr: Træneren sætter City-stjerne af til altafgørende EM-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den engelske landsholdsmanager Gareth Southgate har besluttet sig for at sætte Raheem Sterling af. Men han bliver i landsholdslejren

Der var ond stemning imellem Manchester Citys Raheem Sterling og Liverpools Joe Gomez i søndagens storkamp i Premier League. Og da Raheem Sterling fortsatte uenighederne med Joe Gomez under den engelske landsholdslejr, har Gareth Southgate smidt stjernen af forud for Englands EM-kvalifikationskamp mod Montenegro.

Det engelske fodboldforbund (FA) meddelte beslutningen mandag aften.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– FA kan bekræfte, at Raheem Sterling ikke kommer i betragtning til holdet i de kommende EM-kvalifikationskampe mod Montenegro på grund af private uenigheder på St. George’s Park. Han forbliver dog i truppen til kampen mod Kosovo.

– Vi har taget en beslutning om ikke at inkludere Raheem Sterling til kampen mod Montenegro. En af de store styrker ved vores landshold er, at vi ikke lader klubstridigheder stå i vejen. Desværre var der stadig følelser efter søndagens kamp, siger Gareth Southgate ifølge Daily Telegraph.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Rahemem Sterling har ifølge avisen undskyldt over for Joe Gomez, men det har altså ikke været tilstrækkeligt til, at han kunne beholde sin plads i truppen til Montenegro-kampen.

– Min fornemmelse siger mig, at dette er den rette beslutning. Beslutningen er truffet i samarbejde med holdet, siger Gareth Southgate,

England skal bruge mindst et point i en af de to kampe for at være helt sikre på at kvalificere sig til næste års EM-slutrunde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top