The perfect guide to the casino

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ‘støttede’ det tyrkiske militær: Nu udtaler han sig selv om sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Mathias ‘Zanka’ Jørgensen kom endnu en gang i fokus for andet end præstationerne på fodboldbanen, da han i slutningen af oktober trak i en noget kontroversiel t-shirt under en opvarmning.

Nærmere bestemt bar ‘Zanka’ en t-shirt, som støttede Tyrkiets militær i den militære konflikt med Syrien. Siden da er kritikken haglet ned over ‘Zanka’, imens der også har været flere, som forsvarede den tidligere FC København-stjerne, da de mente, at ‘Zanka’ var endt i en position, hvor han ikke kunne gøre andet end at trække i trøjen, hvis karrieren i Tyrkiet ikke skulle smadres.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu har den danske landsholdsspiller udtalt sig om situationen i landsholdslejren, hvor han blandt andet fortæller, at Fenerbahce blev noget overrasket over, hvor meget hele t-shirt sagen er blevet omtalt i Danmark.

– Klubben har været forundret over, hvor meget det har fyldt i pressen i Danmark, men det er jeg ikke. Jeg har lidt bedre forståelse for, hvordan vi opererer herhjemme. Det er Danmark, og det er en ting, vi går ekstremt meget op i. Vi diskuterer måske mere, end vi egentlig har sat ind os ind i det, sagde Zanka ifølge Ekstra Bladet, og fortæller i samme omgang, at han ikke fik meget tænketid, da trøjerne allerede lå klar i omklædningsrummet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den 29-årige forsvarsklippe fortæller også, at budskabet blot har været at vise opbakning til de døde tyrkiske soldater Han har også fået talt igennem med Fenerbahce, som skulle have vist stor forståelse overfor danskeren, og være blevet bekymret for, hvor meget negativ opmærksomhed deres spiller har fået i hjemlandet.

– Der er ikke taget forhåndsregler. Der har været en dialog og en forståelse fra en arbejdsgiver, som er rigtig glad for deres spiller. Klubben bliver bekymret, når de kan læse, hvor meget der bliver sagt og skrevet i et land meget langt væk. Der kan sagtens være politiske statements igen. Det kan være mange ting, og jeg har ikke sagt, at der ikke er noget, jeg vil være med til mere. Sådan fungerer det ikke. Jeg har givet en forklaring af, hvordan det bliver set i Danmark, og det har Fenerbahce været ekstremt forstående over for, siger han til mediet.

Til sidst bliver ‘Zanka’ også spurgt, om han kunne finde på at tage en lignende trøje på igen.

– Det er et ekstremt hypotetisk spørgsmål, som ikke har andet formål end at lave en overskrift.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top