The perfect guide to the casino

Dårligt nyt efter 4-1 nederlag: FC København-stjernen kan have brækket armen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ikke nok med, at FC København tabte med 4-1 til FC Midtjylland, og nu er bagud med syv point i ligaen, så kan en af de største stjerner på holdet være kommet slemt til skade i gårsdagens kamp.

Han har næsten lige forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu udløber i 2023, og han har været holdets klart vigtigste spiller i lang tid. Nu kan FC København så ende med at undvære Carlos Zeca i en periode, hvis han stadig er skadet efter landsholdspausen. Efter kampen åbnede Ståle Solbakken nemlig op for, at Carlos Zeca muligvis kan have brækket armen, og derfor skal have det tjekket.

– Anden halvleg blev også et rent overlevelsesprojekt. Jens (Stage, red.) får sig et slag på benet, Zeca har måske brækket armen, og Santos havde fibersprængningstendenser.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det ville i så fald være rigtig dårligt nyt til FC København, der snart skal spille deres sidste to kampe i Europa League gruppespillet. Zeca har allerede spillet 28 kampe for FC København i denne sæson, og derfor kan FC København dog glæde sig lidt over, at der er landsholdspausen så kaptajnen kan få lidt ro.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Carlos Zeca kom til FC København i 2017. Han har sidenhen spillet 106 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top