The perfect guide to the casino

Kæmpe-ballade i Napoli: Spillerne ringer til deres advokater

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er ballade i Napoli, hvor spillerne har ringet til deres advokater for at slippe for at komme i træningslejr.

Det er begyndt at gå skævt i Napoli på fodboldbanen – og også udenfor.

Efter tirsdagens 1-1 kamp hjemme mod RB Salzburg nægtede træner Carlo Ancelotti at stille op til de tv-interviews, som han er forpligtet til. Og spillerne nægtede at køre i træningslejr, som præsident Aurelio de Laurentiis ifølge italienske Gazzetta dello SPort har krævet. Det skriver Daily Mail.

Den iltre præsident har krævet, at spillerne skal i en træningslejr, hvor de er afsondret fra omverden. Men det vil spillerne ikke være med til, og de har ringet til deres advokater i et forsøg på at slippe for træningslejren.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Aurelio de Laurentiis siger til den lokale Radio Kiss Kiss, at træningslejren ikke er ment som en straf. Den er tænkt som et forsøg på ‘at få spillerne til at lære hinanden bedre at kende’.

Men spillerne vil ikke afsted, og de har angiveligt opbakning fra træner Carlo Ancelotti, der er træt af, at præsidenten forsøger at blande sig i, hvad der foregår på holdet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Napoli tabte i weekenden 1-2 til Roma i weekenden, og i forrige weekend blev det 2-2 mod Atalanta i en kamp, hvor Napoli førte, og hvor de følte, at Atalantas danske spiller, Simon Kjær begik straffe. Det syntes dommeren ikke, og i stedet løb Atalanta kontra og scorede til slutresultatet.

I næste runde spiller Napoli mod Genoa.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top