The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne med VILD afsløring: Havde angstanfald før Champions League-finalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Selvom man har adskillige år på bagen som professionel fodboldspiller, så kan man godt blive ramt af nervøsitet op til de store kampe.

Det er Real Madrid-stjernen Marcelo et perfekt eksempel på. Således fortæller han i et interview med The Players’ Tribune, at han inden Champions League-finalen mod Liverpool i 2017/18-sæsonen kæmpede med angst.

– Jeg kunne ikke trække vejret. Jeg forsøgte at undgå at gå i panik. Det føles som om, at der var noget, der sad fast i mit bryst. Der var et stort pres. Kender du den følelse? Jeg mener ikke nerver, nerver er normalt i fodbold. Det her var noget anderledes. Det føles som om, at jeg blev kvalt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– For mig var presset mest intenst inden Liverpool-finalen. Måske vil folk synes, at det virker mærkeligt. Vi havde allerede vundet to trofæer i træk. Alle holdt med Liverpool, så hvad var problemet? Altså, når du har en chance for at skrive historie, føler du en slags vægt, men af en eller anden grund følte jeg det ekstra meget. Jeg har aldrig haft så intens angst før, så jeg vidste ikke, hvad der skete. Jeg overvejede at ringe til en læge, men jeg var bekymret for, at han ikke ville lade mig spille, og jeg var nødt til at spille – 100 procent. Jeg var nødt til at bevise mig selv, fortalt Marcelo i interviewet med The Players’ Tribune.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top