The perfect guide to the casino

Ajax-stjerne var rasende da han blev skiftet ud: Nu udtaler klubben sig om situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Hakim Ziyech var rasende i weekendens kamp mod Feyenoord efter sin udskiftning.

Her i weekenden vandt Ajax Amsterdam med hele 4-0 over rivalerne fra Feyenoord, men alligevel var der drama at spore på Ajax-mandskabet.

I det 74. minut blev Hakim Ziyech nemlig udskiftet, og det blev han så rasende over, at han smed sine støvler og viste stor utilfredshed.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Cheftræner Erik ten Hag har nu været ude og kommentere på episoden, og han forklarer også hvorfor, at Ajax-stjernen overhovedet blev udskiftet.

– Hakim vil helst ikke misse et eneste sekund, men klubbens interesser kommer altid først. Vi kan ikke klare den med kun 11 spillere i den her sæson – vi har brug for alle, siger Erik ten Hag til De Telegraaf.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Derfor skal Huntelaar og Siem de Jong også have spilletid. Søndag valgte jeg at belønne Ryan Gravenberch og Lassina Traoré for deres gode kampe hos Jong Ajax.

– Men det er klart, at Hakim måske er vores vigtigste spiller. Han er den første, jeg sætter på holdkortet, siger Erik ten Hag.

I denne sæson er det blevet til 6 mål og 9 oplæg i 18 kampe for Ajax. I sidste sæson scorede han 21 mål og leverede 24 oplæg i 49 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top