The perfect guide to the casino

Vanvittig kamp: Drømmemål og forsvarsfejl sender Liverpool videre efter vildt opgør på Anfield

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool har her til aften slået Arsenal ud af ligacuppen efter en dramatisk kamp fyldt med mål.

Hvis at du her til aften ikke har set Liverpool mod Arsenal i ligacuppen, så er du i den grad gået glip af et vanvittigt opgør fuldt med drømmemål, forsvarsfejl og en solid omgang underholdning.

Begge mandskaber stillede således med flere reserver, og hos Liverpool var gennemsnitsalderen i forsvaret i den lave ende.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

S. Mustafi åbnede målscoringen efter 6 minutter med et selvmål for Arsenal, men et offside-mål af L. Torreira som ikke blev dømt bragte balance tilbage i regnskabet. Martinelli scorede efterfølgende til 1-2 og 1-3 i det henholdsvis 26. og 36. minut. J. Milner reducerede på et straffespark i det 43. minut, og derfor gik begge mandskaber til pause ved stillingen 2-3.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I anden halvleg fortsatte begge mandskaber med at score mål, og der var således flere drømmekasser i blandt. A. Maitland-Niles scorede til 2-4 i det 54. minut, mens at A. Oxlade-Chamberlain og D. Origi scorede to flotte mål i det henholdsvis 58. og 62. minut af opgøret.

Kampens måske flotteste mål blev dog scoret af Arsenals J. Willock der hamrede bolden i nettet fra lang afstand til stillingen 4-5. Dette lignede også længe kampens resultat, men i kampens sidste minut scorede D. Origi endnu et drømmemål, som sendte kampen i straffesparkskonkurrence.

Denne blev vundet af Liverpool, som derfor er videre i ligacuppen.

Du kan se nogle af kampens flotteste scoringer herunder:

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top