The perfect guide to the casino

Scoop for tidligere dansk landtræner: Topjob i Bundesligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Den tidligere assistent for det danske fodboldlandshold og cheftræner for ungdomslandsholdet, Keld Bordinggaard, skal være rådgiver for Bayer Leerkusens sportschef, Simon Rolfes.

– Min opgave handler både om strategisk rådgivning og teknisk rådgivning. Det handler blandt andet om, hvad der sker med spillets udvikling? Hvad skal Leverkusen gøre for at forsvare positionen som en Champions League-klub om tre-fem år? Hvad skal klubben ændre og tilpasse for stadig at udvikle sig? For mig er det stimulerende og meget inspirerende at samarbejde med en klub på Champions League-niveau, siger Keld Bordinggaard til Ekstra Bladet.

Jobbet indebærer, at Keld Bordinggaard mindst en gang om måneden tager til Tyskland for at fremlægge sine analyser til klubben.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

SImon Rolfes og Keld Bordinggaard mødte hinanden for et par år siden til UEFAs master-uddannelse, som 75 topspillere har gennemført.

Keld Bordinggard har en fortid som assistent for Morten Olsen, da han trænede det danske landshold. 56-årige Keld Bordinggaard havde dette job fra 2003-06. Han var desuden træner for det danske U21-landshold fra 2006 til sommeren 2011, hvor Danmark var værter for EM for U21-ldadshold.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Keld Bordinggaard har i dag også et job som rådgiver for Veje i den næstbedste række. Han spillede selv for bl.a. Vejle i sin aktive. Han blev dansk mester med OB i 1982.

37-årige Simon Rolfes har en fortid som spiller i bl.a. Bayer Leverkusen, som han spillede for fra 2005-15.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top