The perfect guide to the casino

Ronnie Schwartz åbner op for at forlade Silkeborg IF: Nu udtaler han sig selv om mulige klubber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ronnie Schwartz, også kendt som ‘Plaffeministeren’, plaffer målene ind i Superligaen i denne sæson.

Det har kørt skidt i Silkeborg IF i denne sæson, men det er i den grad ikke Ronnie Schwartz’ skyld. Han har nemlig scoret 10 kasser og leveret en enkelt assist i 14 Superligakampe, imens han også har scoret to mål i en enkel pokalkamp. I og med, at kontrakten med Silkeborg udløber til næste sommer, og Silkeborg i den grad ligner en nedrykker, så er det svært at se, at Ronnie Schwartz er at finde i Silkeborg i næste sæson.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Da han igår gæstede studiet i programmet ‘Offside’, åbnede han op for sin fremtid, og her kom flere klubber på bordet, hvor den 30-årige angriber selv skulle placere de valgte klubber mellem urealistisk-realistisk og uinteressant-interessant. Ved Silkeborg knyttede han en kommentar til, at det ikke var særlig interessant at forlænge med Silkeborg, nu når de ligger til nedrykning, og i forhold til en forlængelse, putter Schwartz markøren så tæt på urealistisk som muligt, og åbner derfor endnu mere op for et skifte.

Næste klub var AGF, som Ekstra Bladet meldte om, at han kunne skifte til, hvis han havde lyst, og der placerede Plaffeministeren dem helt i midten på begge skalaer, og sagde følgende.

– Jeg har godt læst det ene og det andet, og kan man lægge to og to sammen, ved man, at jeg havde “PC” og Jacob (Nielsen) i Randers. Og hvis det er det, der kræves for at lave en artikel, skal der ikke meget til. Jeg har ikke selv hørt noget fra AGF og forventer heller ikke, at der kommer noget. Selvfølgelig er det interessant som klub, men jeg kan jo ikke forholde mig til noget, jeg ikke har hørt noget om. Men det er da interessant på mange måder. sagde Ronnie Schwartz

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ronnie Schwartz har tidligere været på leje i et halvt år hos Brøndby, hvor han scorede syv mål og leverede tre assists i 21 kampe, og den skulle han også forholde sig til i studiet. Her vælger han at kalde det ligeså realistisk som AGF, men sætter Brøndby som en langt mere interessant klub end AGF, og selvom meldingen lyder, ‘at Brøndby allerede har en der banker målene ind for dem’, så udelukker han ikke et skifte til Brøndby IF.

Angriberen overrasker dog lidt, da en kinesisk klub bliver bragt på banen. Han ved nemlig godt, at han snart går ind i karrierens efterår, og ville derfor ikke udelukke et økonomisk stort tilbud, og placerer Kina som både mere realistisk og mere interessant end Silkeborg, AGF og Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top