The perfect guide to the casino

Kaptajn Xhaka har endnu ikke undskyldt for sine handlinger: Nu gør han det endnu værre på Instagram

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er ingen tvivl om, at et af weekendens største højdepunkter i udlandet, var situationen med Arsenal-kaptajnen Granit Xhaka.

Her var Crystal Palace kommet tilbage i kampen, efter at have været bagud med 2-0 på udebane. Derfor irriterede det de fremmødte Arsenal-fans, at kaptajnen Granit Xhaka først smed anførerbindet på jorden, og sidenhen gik stille og roligt ud. Det endte med, at fansene buhede af ham, og det var Xhaka ikke tilfreds med. Derfor kunne kameraerne opfange, at han råbte f*ck off og derefter tog trøjen af lige med det samme, da han havde forladt banen, inden han var i omklædningsrummet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Hele den situation, har fået stort set alle fans af Arsenal til at kræve Xhaka væk fra klubben, eller i det mindste fjerne hans anførerbind og give ham en pause. Derfor kunne Unai Emery heller ikke undgå at skulle knytte en kommentar til situationen, da han holdt pressemøde forud for Carabao-Cup kampen mod Liverpool. Her sagde Emery, at Xhaka er sønderknust og trist, og at han godt ved han lavede en fejl.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Problemet er bare, at kaptajnen selv ikke en gang har undskyldt for situationen, og nu har han smidt mere brænde på bålet. Han har nemlig fjernet sit ‘profilbillede’ på Instagram, hvor han er iført en Arsenal-trøje, og har i stedet skiftet det til en schweizisk landsholdstrøje.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top