The perfect guide to the casino

Gareth Bale: Det vil jeg lave efter karrierestop

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrid har i flere omgange prøvet at skille sig af med den 30-årige Gareth Bale, men grundet en alt for stor løn, er han ikke interesseret i at forlade klubben.

Kontrakten udløber først i sommeren 2022, og derfor har Bale massere af år tilbage i Real Madrid, hvor han kan hæve en kæmpe løn. Til den tid vil han dog også være i karrierens efterår, og derfor er der ingen tvivl om, at den tidligere skadesplaget stjerne, om ikke alt for mange år, kan vælge at stoppe karrieren og leve et luksuriøst liv.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Mange fodboldstjerner vælger at blive fodboldtrænere eller eksperter, når støvlerne er lagt på hylden, men sådan bliver det nok ikke for Gareth Bale. Han er enig med sig selv om, at han ikke bare skal ligge på sofaen, når karrieren er slut, og derfor kan han meget vel kaste sig over en helt anden sportsgren.

– Jeg har ikke tænkt over mit karrierestop så meget endnu, men jeg er 30 år og skal være opmærksom på det. Jeg forsøger at arrangere det, så jeg har noget at lave i stedet for bare at sidde på min sofa, siger Bale til Telegraph og fortsætter derefter med at udtale sig om sin politiske viden.

– Jeg ved helt ærligt ikke 99% af Brexit. Jeg ved ikke en gang, hvem der er statsminister mere, jeg har ingen ide. Jeg har ingen indflydelse, så jeg er ikke interesseret. Jeg følger med i golf, og det er stort set det. Jeg kan fortælle dig, hvem der er nummer ét i verden der.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Gareth Bale er tidligere af spanske medier blevet kritiseret for at gå for meget op i golf, kontra hans præstationer på fodboldbanen. Når fodboldkarrieren en gang er lagt på hylden, har han dog fuld mulighed for, kun at fokusere på golf. Siden skiftet til Real Madrid i 2013, er det blevet til 104 mål og 67 assists i 238 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top