The perfect guide to the casino

Liverpool-fansenes mareridt: Karius retur til januar?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Besikta-præsident er utilfreds med Loris Karius og vil sende ham retur til Liverpool i januar.

Det vil være et mareridt for de fleste fans af Liverpool, men det kan blive virkeligheden. Loris Karius kan være på vej tilbage fra lejeopholdet i tyrkiske Besiktas.

Loris Karius begik to amatøragtige fejl i Champions League-finalen i 2018 mod Real Madrid (1-3), og efterfølgende blev han lagt for had af Liverpool-fans verden over for sine kapitalbrølere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efterfølgende lejede Liverpool den tyske målmand ud til Besiktas, der indtil videre har haft en dårlig sæson. Klubben ligger kun nummer otte efter de første ni runder.

Sportwitness citerer tyrkiske Takvim for, at klubbens præsident, Ahmed Nur Cebi, er utilfreds med målmandens præstationer og vil have annulleret lejeaftalen Loris Karius, der løber til næste sommer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hvis Besiktas-præsidenten får held med det, kan Loris Karius altså komme retur til Liverpool, som i de sidste halvandet år har haft brasilianske ALisson Becker til at vogte buret. Og det har han efter alles mening gjort rigtig flot.

Besiktas vil i stedet forsøge at få fat i spanske Fabri, som Fulham for tiden har udlejet til Mallorca i den bedste spanske række.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top