The perfect guide to the casino

Gode nyheder: Opereret FCK-stjerne rejser med til Ukraine – To andre profiler også tæt på 100%

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Skaderne er haglet ned over FC København på det seneste. Til sidste kamp var der efterhånden mange navne på skadeslisten, men nu er der godt nyt til FC København.

Stephan Andersen, Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Sten Grytebust, Robert Mudražija og Dame N’Doye var på skadeslisten, imens Rasmus Falk var i karantæne. Andreas Bjelland udgik samtidig efter blot 25 minutter i kampen mod Esbjerg, da hans læg begyndte at spænde op, og derfor tog man ingen chancer, da man har en kamp på torsdag i Ukraine.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Udover kampen på torsdag imod Dynamo Kiev, så har man også en kamp mandag i Aarhus, en pokalkamp torsdag i næste uge, og så Superligaen igen et par dage efter pokalkampen. Dame N’Doye er efterhånden begyndt at træne godt med, og nu har Ståle Solbakken åbnet op for, hvordan det ser ud med nogle af de skadede stjerner.

– Han er ikke med i truppen til kampen mod Dynamo Kiev, men hvis der ikke kommer en reaktion, håber vi, at han er tilgængelig engang i næste uge. Vi har tre kampe, men om det bliver den første, anden eller tredje kamp, ved jeg ikke, siger Ståle Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Imens Dame N’Doye ikke skulle være en del af truppen mod Dynamo Kiev, så skulle målmand Sten Grytebust rejse med, selvom han for ikke mange uger siden var igennem en operation, efter han pådrog sig en knæskade. Det er også planen, at Andreas Bjelland rejser med truppen til Kiev.

Opgøret mod Dynamo Kiev er kampen mellem de to klubber, som er startet bedst ud i gruppen, da begge hold står med fire point efter to kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top