The perfect guide to the casino

Efter endnu et nederlag på udebane: Nu vil Arsenal hente forsvarsprofil for 425 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Arsenal kunne have overhalet Chelsea og Leicester og snuppe 3. pladsen i Premier League, hvis man vandt over oprykkerne fra Sheffield United.

Men endnu en gang snublede Arsenal, og endnu en gang var det grundet en udebanekamp. Arsenal har blot hentet fem point i fem udebanekampe, da man har slået Newcastle, spillet uafgjort mod Watford og Manchester United, og så tabt til Liverpool og Sheffield United. Med sejren har Arsenal nu to point op til Leicester og Chelsea, imens man har tre point ned til Tottenham og fem point ned til Manchester United, altså fire af de hold, som man regnede med at kæmpe med i kampen og topplaceringerne.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I sidste sæson havde Arsenal endnu en dårlig statistik på udebane, da man hentede 25 point i 19 kampe. Hvis man vil kæmpe med i kampen om top 4, så er syv sejre, fire uafgjorte og otte nederlag på udebane ikke godt nok, og det ved de godt i Arsenal. Siden købet af David Luiz, er det ikke fordi, at defensiven er blevet meget bedre, og både Hector Bellerin og Kieran Tierney kæmper stadig med at komme tilbage fra deres skader.

Inden man hentede David Luiz, var man meget interesseret i RB Leipzig-stjernen Dayot Upamecano. Den snart 21-årige franskmand kom til Leipzig i 2017, da han skiftede fra den anden Red Bull klub, Salzburg. Til trods for den unge alder, så er han fast mand på Leipzig mandskabet, men måtte i store dele af slutningen af sidste sæson, side ude med en skade. Kontrakten udløber i 2021, men mange medier melder om, at klausulen i Upamecanos kontrakt skulle falde for hvert transfervindue.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Denne sommer skulle Arsenal nemlig have budt omkring 60 millioner euros eller omkring 450 millioner kroner, men det skulle Leipzig have afvist, da hans klausul denne sommer var på 600 millioner kroner. Nu melder Daily Mail om andre engelske medier om, at frikøbsklausulen skulle falde til omkring 425-450 millioner kroner, og derfor skulle Arsenal forberede endnu et bud til Leipzig, så du kan sikre sig den 20-årige stjerne.

Dayot Upamecano har spillet 80 kampe for Leipzig. Her er det blevet til tre mål, 14 gule kort og et enkelt rødt kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top