The perfect guide to the casino

Real Madrid-profil har holdt møde med Florentino Perez: Vil til Premier League-gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrid tabte igår aftes meget skuffende til oprykkerne fra Mallorca, da de kom bagud meget hurtigt i kampen.

Lige da man troede, at Real Madrid var på vej tilbage, tog klubben et nederlag i ligaen, hvilket også blev det første nederlag i ligaen i denne sæson. Nu kan der dog være endnu mere dårligt nyt til Real Madrid, da en af klubbens unge spillere er klar til at tage væk fra klubben permanent.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I 2017 købte Real Madrid den dengang 20-årige Dani Ceballos, som idag er blevet 23. Han har endnu ikke fået sit store gennembrud i klubben, da han ikke rigtig har fået massere af chancer fra start. Men både i Real Betis og i Arsenal, hvor han er udlånt i denne sæson, har han allerede vist flere glimt af hans store talent, og det er altså noget, som Arsenal kan lide.

Så meget, at Unai Emery skulle pønse på at hente Dani Ceballos permanent til klubben, hvis de gode præstationer fortsætter. Ifølge The Sun, så skriver El Desmarque, at Dani Ceballos skulle have holdt et møde med Real Madrids præsident, Florentino Perez, hvor han skulle have sagt, at han er klar til at signe med Arsenal permanent.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Unai Emery skulle ikke have en option på et køb af Ceballos, men et bud på omkring 31 millioner pund eller omkring 270 millioner kroner skulle være nok, hvis han skal købes fri af Madrid.

Dani Ceballos har spillet 11 kampe indtil videre for Arsenal. Her er det blevet til et enkelt mål og to assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top