The perfect guide to the casino

Ståle: Guillermo Varela har været eftertragtet


Ståle Solbakken fortæller, at FC Københavns nyindkøb var eftertragtet.

FC København offentliggjorde for kort tid siden, at Guillermo Varela er ny nummer 2 i Telia Parken. Og han var en eftertragtet herre.

Læs også: Store klubber vil købe ham: FCK-back på vej væk

– Guillermo Varela er en spiller med et stort talent og potentiale, og han har allerede spillet for nogle meget store klubber, hvor han af forskellige årsager ikke fik det store gennembrud. Siden tog han et modent valg og startede lidt forfra i sin barndomsklub, og nu er han for alvor klar til at vende tilbage til Europa igen. Han har været en eftertragtet spiller i det her vindue, og vi er glade for, at vi har kunne overbevise ham om, at FCK er det rigtige valg. Han er en teknisk stærk og hurtig back, som især offensivt er meget stærk. Han har god erfaring fra store ligaer og landsholdet, men vi mener stadig, at vi kan være med til at gøre ham til en mere komplet spiller.

Guillermo Varela har været ude med en skade det meste af efteråret, og derfor går der lidt tid, inden han er oppe i omdrejninger.

Læs også: Medie: Tyrkisk storklub byder 10 mio. kroner på tidligere Superliga-dansker

– Han har været ude med en skade det meste af efteråret, og vi har derfor testet ham grundigt fysisk med vores læge Morten Boesen og David Cosgrave. Vi er afklarede med, at der vil vi gå 6-8 uger af opstarten, før han kan indgå på fuld kraft i træningen med resten af holdet. Vi har fulgt ham længe og set ham flere gange live, så vi føler, at vi har et godt kendskab til ham, og vi har arbejdet over lang tid for at nå frem til det her. Han har også i hele forløbet været meget interesseret i at komme til København for at etablere sig i Europa igen, og vi ser meget frem til at arbejde sammen med ham, udtaler Ståle til FCKs hjemmeside.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top