The perfect guide to the casino

Kæmpe Liverpool-flop sviner Carragher og Gerrard: Jamie er lort og Gerrard har intet opnået

Den tidligere Liverpool-angriber El Hadji-Diouf er ikke vellidt i England, efter et ophold hvor hans arrogante væsen, åbenmundethed og hans spytklatter var hvad der var mest bemærkelsesværdigt.

Og nu har Diouf slået tilbage mod Gerrard, som tidligere har beskrevet Diouf som en del af det værste transfervindue Liverpool nogensinde har gjort sig i. I dag siger han således i følge mediet So Foot:

– Forskellen mellem Jamie (Carragher, red.) og mig er at jeg er en verdensklassespiller og han er lort. Den type lort der skriver en bog og nævner mig hele tiden. Jeg vil, i min bog, ikke nævne ham en eneste gang: Han er en fucking taber, starter Diouf sit svineri mod de to legender.

– Jeg bar mit landshold i mange år. 14 millioner på mine skuldre. Når vi vandt, var det en tak til mig, og når vi tabte, var det min skyld. Hvad jeg har gjort for Senegal, har han (Steven Gerrard, red.) ikke kunnet gøre for England ud af sine hundrede kampe. Han har aldrig gjort noget i VM eller EM.

– Da jeg kom til klubben, og han så at jeg gjorde hvad jeg ville, mente han ikke at jeg respekterede klubben. Men det var jo ham selv der dræbte klubben ved at glide mod Chelsea, slutter Diouf hånligt.

Den senegalesiske angriber formåede at score 3 Premier League-mål i Liverpool-trøjen på 3 år.

Mest læste på footy.dk

1.Billede: Sturridge dukker op til Liverpool-træning i ny øse til 2,3 millioner
2.Opfandt City-stjerne ny position i går?
3.Billeder: League 2-spiller iført Nike Mercurial fra år 2000 i kamp
4.Zidane kaldte sin søn til træning
5.Soldado: At snakke om mig på landsholdet er mangel på respekt for denne angriber

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top