Rooney sikrede United sejren på Anfield

Wayne Rooney sikrede Manchester United sejren på Anfield.

Der var her til eftermiddag brag på Anfield, da Liverpool tog imod rivalerne fra Manchester United. Der stod Liverpool på det meste i første halvleg, men på trods af flere finurligheder og Henderson-afslutninger var de ikke for alvor tæt på at bringe sig i front. Det var United heller ikke, og så endte første halvleg 0-0 efter 45 chancefattige minutter.

Der var dog blot spillet fem minutter i anden halvleg, da Liverpool fik en stor chance. Emre Can satte fart og kom forbi Chris Smalling, men David de Gea reddede United. Fem minutter senere var det så Anthony Martial, der var tæt på at bringe Liverpool i front, men han sparkede forbi kassen efter flere fine driblinger.

Halvvejs inde i anden halvleg var det Emre Cans tur til at forsøge sig igen. Han afdriblede Fellani og sendte kuglen mod kassen, men her parerede de Gea flot, hvilket han også gjorde på returbolden, som Firmino var over.

Med et kvarter igen fik United hul på bylden, da Liverpool snorksov på et hjørnespark. Marouane Fellaini headede på overliggeren, og så bankede Rooney returen i kassen. To minutter før tid fik Firmino en kæmpe chance fra kort afstand, men han formåede at smide chancen væk, hvilket forseglede Liverpools skæbne.

De formåede nemlig ikke at svare igen, og United tog dermed de tre point i rivalopgøret med en 1-0-sejr.

Mest læste på footy.dk

1.Billede: Tidligere Barca-angriber er blevet fed og ryger – står nok ikke først i køen til spilletid i Serie A-klub
2.Spansk medie med kæmpe afsløring: Dette sagde Pogba til Messi under Ballon d’Or
3.Arsenal-spiller bekræfter: Jeg skifter, og disse to klubber er interesserede i mig
4.Avis: Sir Alex vender tilbage på Uniteds bænk, hvis dette sker
5.Chokrygte: Premier League-klub klar til at byde 100 millioner for Balotelli