The perfect guide to the casino

Benteke sikrede Liverpool smal sejr over Sunderland

Christian Bentekes scoring i starten af anden halvleg blev kampens enlige scoring.

Liverpool skulle her til aften forsøge at følge op på sejren over Leicester, da bundholdet Sunderland ventede på Stadium of Light i det nordlige England. Og Merseyside-klubben pressede da også godt på i første halvleg, hvor Vito Mannone blandt andet pillede et forsøg fra Roberto Firmino med det yderste af fingerspidserne.

De to hold gik dog til pause med 0-0, men i anden halvleg gik den ikke længere for The Black Cats. Bolden var knap givet op, før Nathaniel Clyne via en kikset berøring fra Adam Lallana fandt Christian Benteke i Sunderland-feltet. Den store belgiske angriber var lige så kold som i sejren over Leicester, og så stod den 1-0 til udeholdet.

Den stilling holdt kampen ud, selvom belgieren i tillægstiden havde en gylden chance for at fordoble føringen, og Liverpool sikrede sig dermed en smal sejr, der sender dem op på 7. pladsen i tabellen – á point med rivalerne fra Manchester United, der besidder pladsen lige over. Sunderland sidder stadig fast i bunden af rækken, hvor de indtager en 19. plads.

Mest læste på footy.dk

1.Galleri: Denne godte er ikke længere Superliga-WAG efter brud i forholdet
2.Video: Så du den? Sniperen der var tilstede på stadion under Leicester – City?
3.Chok-rygte: Courtois vil til denne spanske gigant
4.Avis: FC København vil kapre kontraktløs MLS-midt
5.Billede: FC Bayern sætter deres startellever ved at give spillerne emojis

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top