Liverpool skuffede fælt og tabte stort til Watford

Liverpool leverede en særdeles uinspirerende indsats, da de her til eftermiddag tabte på udebane til Watford.

Liverpool skulle forsøge at spille sig mod toppen af Premier League, da de her til eftermiddag gæstede oprykkerne fra Watford. Det mislykkedes dog totalt, og allerede efter et par minutters spil kom Watford i front, da Liverpools vikarierende keeper Adam Bogdan tabte bolden, hvorfor Nathan Ake kunne sparke den i mål. Scoringen var dog kontroversiel, da det kunne se ud til, at Bogdan nåede at få bolden i begge hænder, inden Ake sparkede til den.

Efter et kvarter gik det fra ondt til værre, da brandvarme Odion Ighalo fra en spids vinkel sparkede den i kassen via stolpen. Efter pausen kom Liverpool bedre ud, men det var alligevel Watford, der kunne notere sig for den første store chance, da Ighalo blev sendt alene afsted, men her rettede Bogdan op på sin store fejl, da han på fremragende vis afværgede forsøget.

Kort efter havde Jordan Henderson en stor chance for at bringe Liverpool tilbage i kampen, men Watford-keeper Heurelho Gomes parerede flot Hendersons flugter.

Fem minutter før tid lukkede og slukkede Watford opgøret, da de fangede Liverpool på en kontra. Valon Behrami sendte et fremragende indlæg ind i hovedet på topscorer Ighalo, der sikkert headede den i mål.

Liverpool tabte dermed 3-0, hvilket efterlader dem på en 9. plads, mens Watford ligger nummer 7.