The perfect guide to the casino

Amalie afslører Tinder-ballade: Sådan gik det på datingappen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Amalie Szigethy har ligesom mange andre singler, prøvet lykken med datingappen Tinder. Her gik det dog ikke helt som planlagt.

I slutningen af 2019 afslørede Amalie, at hun var blevet single igen, men selvom det var et hårdt brud at komme igennem, valgte hun noget hurtigt at prøve lykken med Tinder i en måned, dog uden den store succes. Det afslører Amalie til Ekstra Bladet.

– Lige nu nyder jeg singlelivet, det var et ret hårdt brud at komme igennem, da jeg blev single for tre måneder siden. Det kan godt være voldsomt nogle gange. Man kan blive ked af det og være glad. Jeg går på en lille bølge lige nu. Det skifter meget, hvordan jeg har det. Jeg downloadede Tinder og havde det i en måned. Ligegyldigt hvor mange gange jeg ryger tilbage til Tinder, så er der ikke nogen, der skal sige, at jeg ikke må, fordi man er kendt. Det vil jeg ikke finde mig i, fortæller hun til mediet.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Amalie kom aldrig på en Tinder-date, men det havde ikke noget at gøre med, at der manglede invitationer. Tværtimod, væltede det ind med tilbud om dates, men til selvsamme medie fortæller Amalie, at hun er bange for at blive set som et ‘trophy-fuck’.

– Ja, lige præcis. Det har jeg oplevet med rigtig mange mænd, og jeg gider det bare ikke. Det er også derfor, jeg passer rigtig godt på mig selv. Når jeg går ud, siger jeg ‘nej’ til rigtig mange. Jeg bliver lidt den der pige, der sidder ovre i hjørnet med korslagte arme og siger ‘nej’, ‘nej’ og ‘nej’. Det er pissehårdt, men det er mit liv – i Danmark i hvert fald. Når jeg er i udlandet er det anderledes, for der kender de mig ikke.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Amalie er endnu en gang aktuel i ‘Forsidefruer’, der har premiere netop i aften klokken 20.00 på TV3.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top