The perfect guide to the casino

Hotellets gæster svinede Jonas til og kaldte ham arrogant: Nu forklarer Jonas Ptak sin opførsel

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Da Jonas Ptak i dagens afsnit endeligt tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ igen, havde han nok håbet på en bedre modtagelse.

Efter ‘Miss Paradise’-vinderen var kåret, fortalte Rikke, at der var en ny gæst i baren, der ventede på at tjekke ind. Den gæst viste sig at være den tidligere ‘Paradiso’ fra 2017-sæsonen, Jonas Ptak. Her var der blot gået et par minutter før de andre gæster svinede Jonas til bag hans ryg og til sync.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Imens Oliver som en af de eneste sendte flere roser afsted til Jonas, var det noget anderledes for Tobias, Sarah, Ida og Silke.

– Jeg synes Jonas er meget svær at komme ind på, han har en pisse arrogant holdning til alting, og han gider dårligt nok at kigge på en når man snakker til ham, lød det fra Tobias.

– Seriøst jeg skal bo med ham der på solo, det kan jeg sku da ikke, det er op af bakke, udtalte Silke inden Sarah fortsatte.

– Han virker utrolig arrogant. Jonas er arrogant fordi han ikke en gang gider at smile, han gider ikke at kigge på folk når de snakker til ham, han er bare sygt spøjs, var Sarahs kommentar.

Efterfølgende har Jonas selv forklaret, hvorfor han kunne virke arrogant for nogle i det første afsnit.

– Jeg kan forestille mig det der er fem minutter efter jeg er tjekket ind. Jeg tjekker ind rigtig sent, og jeg er virkelig træt, kan jeg huske, så mit mindset er bare ‘goddag’, ‘goddag’, ‘goddag’, ‘goddag’, ‘hvor skal jeg hen? Solo. Super, jeg går i seng’.

– Jeg kan godt forstå de synes jeg er arrogant når jeg ikke smiler, men jeg var bare helt smadret, forklarer Jonas til Juicy News.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Om Jonas får smigret sig lidt bedre ind på de andre gæster finder vi ud af i næste uge, når de næste episoder af ‘Paradise Hotel’ kommer ud klokken 16.00 på Viafree og Viaplay.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top