The perfect guide to the casino

Har du også undret dig? Derfor går ‘Paradise’-hunk rundt med anførerbind på hotellet

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


De vågne seere og Instagram-brugere vil have lagt mærke til en helt speciel detalje ved Casper ‘Balo’ fra dette års ‘Paradise Hotel’.

Inde på hotellet har Casper i flere omgange vist sit ‘anførerbind’ frem, som han har siddende rundt om armen. Selvsamme bind havde både Casper og Daniel også på til forpremieren tilbage til december, og er altså ikke bange for at vise sig frem med det. Nu har Casper forklaret, hvad det egentlig går ud på.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Til ‘Juicy News’, forklarer Casper overfor Philip May, at han ikke ser det 100 procent som et anførerbind, men mere som et skud til sine drenge derhjemme, som netop har givet ham bindet.

– Jeg tager det på for at føre mig lidt frem og vise, at jeg stadig er her. Men også som et skud ud til drengene derhjemme. Jeg fik det af en af en god kammerat, og da jeg stod og skulle pakke, tænkte jeg, at det ville være sjovt at tage det med.

Casper og Daniel har i forvejen udnævnt sig selv som alfahannerne på hotellet, og derfor ville mange tro, at Casper også bærer rundt på anførerbindet fordi, han mener han er kaptajnen på hotellet. Sådan er det bare slet ikke.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Jeg føler overhovedet ikke, at jeg er kaptajnen på hotellet. Jeg prøver bare at spille mit spil og er måske også lidt mere kæphøj end andre, men det var lidt i sjov. Jeg ved, at drengene (Caspers venner i Aarhus, red.) kommer til at grine og tænke, at det er mega fedt, men mange andre ville nok synes, at det var klamt. Det ville jeg også selv tænke, hvis det var en anden, der gjorde det, forklarer Casper til Philip.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Hele afsnittet med Casper kan ses på Viaplay og Viafree klokken 17.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top