The perfect guide to the casino

Har Amalie fået sig en ny kæreste? Se det afslørende billede her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Noget kunne tyde på, at det hele spiller i Amalie Szigethys liv for tiden.

For kort tid siden tog Amalie med datteren Josephine til Østrig, hvor de skulle på deres første skitur sammen, og her er Amalie ikke alene afsted med datteren. Her har hun blandt andet fået selskab af Josefines far, Mikkel, hvilket må betyde, at der er kommet andre boller på suppen i forholdet.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Da Amalie blev mor til Josephine, tillod Amalie ikke, at Mikkel kunne være med til fødslen, og beskyldte ham kort efter for at være på stoffer. Derfor har Amalie og Mikkel været i statsforvaltningen med fokus på, hvad der skulle ske med Josephine, og nu ser det endelig ud til, at det går godt for det tidligere par.

Amalie og Mikkel har for første gang i meget lang tid, vist sig sammen på de sociale medier efter Amalie postede et billede af de to. Her lyder teksten til billedet på ‘Mommy & daddy ❤️’, og selvom Amalie afviser, at de er i et forhold, men at de i stedet prøver at være sammen for datterens skyld, så ser det ud til, at det går godt for parret.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Kommentarsporet er også fyldt med det samme spørgsmål om, om de er blevet kærester igen, og derfor må tiden vise, hvordan forholdet mellem Amalie og Mikkel er ved at udvikle sig.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Amalie her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top