The perfect guide to the casino

Casper ‘Balo’ ramt af KÆMPE shitstorm på Instagram: Nu har han delt langt opslag – Se det her

Foto: NENT Group

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Dramaet fra ‘Paradise Hotel’ 2020 i Mexico, er i den grad blevet slæbt med hjem til Danmark.

Hele dramaet startede mellem Christoffer og flere af hotellets gæster på den anden side. Christoffer følte sig trådt på, holdt udenfor, og mobbet på hotellet, og selvom han har snakket ud med Anna, er der stadig tre drenge, der godt kan lide at køre videre på situationen i Danmark.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Den ene beskyldning efter den anden er fløjet mellem Daniel, Tobias, Casper og Christoffer, men nu har dramaet udviklet sig yderligere. Imens Christoffer har trukket sig, har de tre drenge kørt mod Teitur og Anne, efter de kommenterede et opslag på Paradise Hotels Instagram-side. Sidenhen afslørede Teitur, at en af de tre drenge havde udsat Teitur for vold i byen, og mere tydede på, at den person var Tobias.

Tobias har slettet sin kommentar fra i går, men opslaget og de andre kommentarer er stadig at finde. Flertallet af seerne har fået nok af de tre drenge, og desværre har flere gået over stregen, og sendt dødstrusler afsted. Nu tager en af drengene bladet fra munden, og kommenterer situationen på sin Insta-story.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se Insta-storyen fra Casper lige HER.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top