WHAT?! Zlatan antyder skifte til helt uventet klub - Se det afslørende billede her

The perfect guide to the casino

WHAT?! Zlatan antyder skifte til helt uventet klub – Se det afslørende billede her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Zlatan Ibrahimovic står og mangler en ny klub fra den 1. januar 2020. Det er ikke fordi, at der mangler interesserede klubber, men Zlatan Ibrahimovic har bare ikke taget en beslutning endnu.

Nu har han så i den grad pustet til ilden via Instagram. Her har den svenske superstjerne nemlig både lagt en Instagram-story og et opslag på sin Instagram op, hvor han har tagget en klub, og ‘skrevet’ Ibrahimovic på klubbens trøje. Der er tale om en svensk klub, men noget overraskende altså ikke Malmø, som Zlatan ellers tilbragte mange af sine ungdomsår hos.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Det er i stedet noget overraskende Hammarby IF. Telefonen kimer af gode grunde nu hos Hammarby, da en signing af Zlatan Ibrahimovic nok ville være klubbens største nogensinde, med tanke på, at Zlatan stadig kunne skrive kontrakt med alverdens storklubber i Europa. Indtil videre har Hammarbys sportschef, Jesper Jansson, ingen kommentarer til sagen.

– I øvrigt har jeg intet til citat indtil videre, siger sportschef Jesper Jansson til Fotbollskanalen.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Ifølge Fotbollskanalen, så var Jesper Jansson ellers i Los Angeles, da mediet havde kontakt med ham, og det er også i netop Los Angeles, at Zlatan er på kontrakt til, indtil nytåret.

Sidst Ibrahimovic lavede et lignende stunt på Instagram om, at han var på vej til Spanien, viste det sig bare at handle om en bettingreklame.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top