The perfect guide to the casino

Kort efter brud: Dansk klub åbner døren på klem for Nicki Bille

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Så gik den ikke længere for den 31-årige Nicki Bille, der ellers havde fået chancen igen, i håbet om at genskabe karrieren i Danmarksserie-klubben Ishøj IF.

Via Ishøj IF’s facebook-side, offentliggjorde de, at de fra dags dato har ophævet samarbejdet med Nicki Bille på grund af manglende stabilitet. Den tidligere stjerne havde ikke vist sig i klubben i halvanden måned, og til trods for, at han må have været klubbens største navn, så var det altså ikke forhold som man kunne arbejde med.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nicki Bille har haft en flot karriere, med klubber som blandt andet FC Nordsjælland, Villarreal, Rosenborg, Evian, Esbjerg, Lech Poznan og Lyngby på CV’et. Derfor var der da også lidt forventninger til Bille, da han indgik samarbejdet med Ishøj. Nu har selvsamme Ishøj dog også åbnet døren på klem for Bille, hvis han en dag føler for at vende tilbage til træningsbanen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det sker både på deres facebook-side og i et interview med BT.

– Hvis Nicki fremadrettet kan skabe fremmøde stabilitet træningsmæssigt tager jeg selvfølgelig en snak med ham.
God vind til Nicki, skrev klubben blandt andet på deres officielle facebook-side.

– Jeg havde 100 procent regnet med, at han ville lægge mere handling bag ordene, og det er ikke, fordi jeg er naiv. Men han sagde, han virkelig gerne ville det her, og i starten kom han også og trænede og løb. Jeg håber det bedste for ham, og at han kommer tilbage til fodboldbanen igen – om det er for os eller for nogle andre, sagde Murat Kutuk, sportsdirektør i Ishøj IF til BT.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top