The perfect guide to the casino

Ballade om El Clásico: Endelig er der fundet en dato til Barca mod Real

<Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



FC Barcelona spiller mod Real Madrid 18. december i stedet for den kommende weekend.

Ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid afvikler deres første opgør i denne sæson onsdag 18. december i stedet for som oprindelig planlagt lørdag 26. oktober.

Klubberne var blevet enige om datoen i sidste uge, men den stødte på modstand fra tv-selskaberne, fordi der samtidig er VM for klubhold.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

For første gang i seks ĂĄr er hverken Real Madrid eller FC Barcelona ganske vist kvalificerede til VM for klubhold, da det er Liverpool som repræsenterer Europa som vindere af sidste sæsons Champions League. Men tv-selskaberne har skrevet kontrakt om at vise Liverpools semifinale.’

FC Barcelonas opgør mod Real Madrid må i stedet spilles på et andet klokkeslæt, så de to kampe ikke falder sammen, meddelte ligaens turneringsudvalg onsdag ifølge den spanske sportsavis MARCA.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

El Clásico – som kampen mellem Spaniens to største klubber kaldes – skulle flyttes, fordi myndighederne var bange for konsekvenserne af at spille kampen lørdag 26. oktober, hvor der er planlagt demonstrationer i Barcelona. Der har været uro i Barcelona og i resten af Katalonien siden dommene pĂĄ mellem ni og 13 ĂĄrs fængsel til katalanske selvstændigheds-ledere tidligere pĂĄ mĂĄneden.

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid er i forvejen politisk ladet, og det var den første hjemmekamp for FC Barcelona siden dommene.

Oprindeligt ville ligaens turneringsudvalg bytte hjemme- og udekamp, men det ville ingen af de to klubber være med til. Et forslag om at spille onsdag 4. december var de også imod.

18. december falder sammen med første runde i den spanske pokalturnering, men både FC Barcelona og Real Madrid er oversiddere i første runde af denne turnering.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top