The perfect guide to the casino

Guldodds: Vind kassen på Brighton – Manchester City

Kamp: Brighton – Manchester City
Spilforslag: Brighton eller uafgjort

Odds: 1,7

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Brighton tager senere i dag imod de nykårede mestre fra Manchester City hjemme på Amex Stadium, og selvom gæsterne på papiret er storfavoritter, så kan hjemmeholdet meget vel ende med at drille det stjernespækkede mandskab.

I weekenden kunne Manchester City nemlig fejre det engelske mesterskab, da Arsenal snublede mod Southampton, og dermed skal de resterende kampe i Premier League blot overstås for Pep Guardiolas mandskab, der nu har fuld fokus på Champions League.

Anderledes ser det ud for Brighton, der kæmper med næb og kløer for at holde fast i klubbens nuværende sjetteplads, som giver adgang til Europa League-gruppespillet efter sommerferien, og hvis det lykkes dem at få point i dag, så er de altså sikret den attraktive sjetteplads.

Samtidig har Brighton vise særdeles lovende takter i indeværende sæson, og senest blev det til en overbevisende sejr på 3-1 over Southampton.

Derudover er det bestemt ikke utænkeligt, at Manchester City sparer nogle af de allerstørste profiler til opgøret, og med det in mente, så vurderes vi altså også, at der er god værdi i, at Brighton får point med fra aftenens kamp.

Spilforslag: Brighton eller uafgjort
Odds: 1,7
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top