Live: Footy.dk er på plads til braget mellem OB og Esbjerg

The perfect guide to the casino

Live: Footy.dk er på plads til braget mellem OB og Esbjerg

Der er lagt op til et spændende opgør mellem de to traditionsklubber, når Esbjerg gæster OB på EWII Park. Her gælder det 2. spillerunde i nedrykningsslutspillet i pulje 1.

Uskarphed og mangel på kreativitet var udslagsgivende for fynboerne mod AC Horsens, hvor fynboerne specielt manglede kreativiteten til at skabe de afgørende chancer. Tilbagevendelsen af Joan Simun Edmundsson kan måske være afgørende i jagten på de 3 point for OB.

Læs også: Leicester-stjerne sigtet for at banke sin kæreste – blev anholdt i nat kl. 01.00

Esbjerg indledte nedrykningsslutspillet på samme måde som OB i form af 0-0 hjemme mod Randers. Esbjerg har generelt været stærke defensivt i foråret, hvor de kun har lukket 6 mål ind i 6 kampe. Hvis Esbjerg taber i aftenens kamp ser det endnu mere kritisk ud i forhold til overlevelse i Superligaen.

Begge hold har desperat brug for point i dagens kamp og det vil derfor være to tændte hold, der vil give sig til det sidste for at sikre point i nedrykningsdramaet.

Læs også: Fantastisk galleri: Så smuk er Kasper Schmeichels kone

Esbjerg har vundet de seneste 2 kampe mod OB og det vil derfor være et OB-hold, der vil have revanche og sikre sig 3 vitale point. Derudover har OB hentet både Casper Nielsen og Ryan Laursen fra netop Esbjerg, som uden tvivl vil vise, at de traf det rigtige valg i forhold til skiftet til Odense.

Sidste gang Esbjerg gæstede Fyn hentede de en kneben 0-1 sejr. Det tyder på endnu en tæt duel imellem de to stribede hold, når kampen fløjtes i gang kl. 18 på EWII Park i Odense.

Footy.dk er klar med liveopdateringer og reaktioner efter kampen.

Læs også: Iskold Dolberg: Triller i dette sorte monster af en bil

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top