Esbjerg-skurk: Dybt urimeligt

The perfect guide to the casino

Esbjerg-skurk: Dybt urimeligt

Jesper Jørgensens bestræbelser på at holde Frederik Tingager væk på et hjørnespark endte med straffespark og efterfølgende 3 scoringer i 3-0 nederlaget til OB.

Det var også en frustreret og ærgerlig Jesper Jørgensen, som Footy.dk mødte efter kampen.
– I må selv være overrasket over, at han dømmer straffe. Jeg spurgte ham (dommeren) efterfølgende og der fik jeg med det samme og fik gult kort, da jeg spurgte stille og roligt, hvad der var galt, så jeg har ikke fået en forklaring på, hvad jeg har gjort galt. jeg har ikke fat i noget som helst, jeg har ikke fat i hans trøje, jeg har ikke fat i noget som helst, så det er et godt spørgsmål, hvad han har dømt for. Det er mig lidt en gåde.

Læs også: Fantastisk galleri: Så smuk er Kasper Schmeichels kone

Jesper Jørgensen var ekstremt frustreret blev udskiftet kort efter straffesparket, hvor han afviste at være skuffet over at blive udskiftet.
– I den her situation vi er I er der ikke nogle, der kan tillade sig at sætte sig over holdet og det kunne jeg aldrig finde på – det ligger ikke til mig som person.

Esbjerg-krigeren følte de var godt med, men at straffesparket ødelagde kampen.
– Selvfølgelig er jeg frustreret over straffesparket, for det er en gamechanger og vi synes egentlig at kampen forløb, selvfølgelig ville vi gerne have været foran, men nogenlunde som vi havde forestillet os. Vi følte vi havde muligheder for at straffe dem på kontra og at vi så kommer bagud 1-0 på et mål som det der og det kommer fuldstændig ud af det blå og vi synes det er dybt urimeligt. Det er selvfølgelig ærgerligt for os. Vi formåede ikke at sætte ret meget sammen i resten af kampen, det er et faktum.

Læs også: Iskold Dolberg: Triller i dette sorte monster af en bil

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top