Dobbelt målscorer: 2 klassiske angriber-mål

The perfect guide to the casino

Dobbelt målscorer: 2 klassiske angriber-mål

Footy.dk fangede den dobbelte målscorer, Rasmus Festersen, efter 3-0 sejren over Esbjerg.

Rasmus Festersen var lettet over endelig at få scoret, hvilket betød meget for angriberen.
– Det betyder da selvfølgelig en del, det vil jeg da ikke lægge skjul på. Jeg har også haft et hårdt 2017 med en ankelskade, der har drillet mig rigtig meget og stadig heller ikke er helt på toppen. Så det betyder selvfølgelig noget at score. Jeg synes også jeg har bidraget med det jeg har kunne i de andre kampe, men det har ikke blevet til mål, så det er jeg rigtig glad for at bidrage med i dag.

Læs også: Fantastisk galleri: Så smuk er Kasper Schmeichels kone

Selvtilliden strålede ud af aftenens dobbelte målscorer efter kampen.
– Jamen det er jo 2 klassiske angriber-mål, altså den ene på straffe, som man selvfølgelig skal score på ikk og den anden, som bliver bokset ind i benene på en, så man ikke kan undgå at score på, så det er sådan nogle mål, som kommer nogle gange i stimer og det er jo sindssygt dejligt, man også bliver en del af det på et tidspunkt også, så det avler da selvfølgelig noget selvtillid og troen på, at det kan ske igen.

Med 2 brændte straffespark på hjemmebane i 2016 var det alligevel en selvsikker Rasmus Festersen, der tog sig af straffesparket.
– Det med straffe er jo et psykologisk spil. Jeg ser det som et gratis mål eller et nemt mål og der er selvfølgelig en risiko for at brænde, men det er også den største chance man kan få for at score et gratis mål.

Om straffesparket var Rasmus Festersen ikke i tvivl om, at den var god nok.
– Han holder i Frederik. Dommeren stod så tæt på, at han næsten ikke kunne undgå at se det. Han har fat i ham, men det har alle på sådan nogle standardsituationer. Men det er rart, at det går vores vej.

Læs også: Iskold Dolberg: Triller i dette sorte monster af en bil

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top