The perfect guide to the casino

Brøndby-profil kan være færdig til sommer: Snakker ikke om forlængelse med klubben

De nærmer sig endnu et kontraktudløb i Brøndby.

Lebogang Phiri kan være færdig i Brøndby til sommer, da han ikke har forlænget med klubben. I vinter mistede Brøndby også Andrew Hjulsager, mens Christian Nørgaard forlængede.

Læs også: Han var FCK’s største talent og havde 10’eren på landsholdet – Som 30-årig er han sportschef for Danmarksserie-hold

Til sommer kan det også være slut for Rodolph Austin. Den stærke jamaicaner har nemlig kontraktudløb og har ikke talt med klubben om forlængelse.

– Jeg ved ikke, hvad der skal ske. Jeg tænker ikke længere frem end til den næste træning i øjeblikket. Jeg har ingen ide om, hvordan fremtiden ser ud. Jeg snakker ikke med klubben om en ny aftale. Jeg koncentrerer mig om at spille godt, træne godt og præsentere mig som en professionel, siger Rodolph Austin til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Jeg ville ikke have noget problem med at blive her. Jeg er en taknemmelig fyr, så jeg er åben for at blive her. Jeg har ikke noget imod Brøndby, og jeg har altid elsket at spille for klubben. Jeg forsøger også altid at give mit bedste på banen.

Austin fylder 32 år til sommer og har tidligere været i Leeds.

Læs også: Kølig Dolberg tog hende endelig med: Her viser han damen frem til Dansk Fodbold Award

Læs også: Zanka afslører: Dét spurgte Falktoft mig om, før han svinede alle over ‘sorte svin’-kommentarer

Læs også: Roma-stjerne: Jeg ryger og vil ikke skjule det – landsholdet må acceptere det

Læs også: Juventus skal spille i Brøndby-trøje som udebanetrøje i næste sæson

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top