The perfect guide to the casino

Kent Nielsen: Vi har ikke det held, der nogle gange skal til

Kent Nielsens mandskab måtte se sig slået af SønderjyskE i dagens opgør med 0-1.

Læs også: Han var 97 i FIFA 03 – nu er han 71 i FIFA 17

Det var en skuffet Kent Nielsen, der dukkede op efter kampen.
– I 1. halvleg synes jeg egentlig vi har de redskaber, der skal til for at åbne op, men så er der ingen tvivl om, at i 2. halvleg bliver deres defensiv skærpet endnu mere og der havde vi ikke kvalitet/ideer til at få dem åbnet op. Vi har heller ikke det held, der nogle gange skal til, når modstanderne står så meget tilbage og er i stand til at lave mange frispark, for mange stop i spillet og ikke noget flow – det havde vi ikke ideerne/dygtigheden til at kunne håndtere, så vi kunne producere chancer.

Læs også: United-spiller gjort til grin, fordi han købte en Fiat 500 – nu har han købt en Lamborghini

Publikum og spillerne var flere gange efter kampens dommer, Morten Krogh, da SønderjyskE-spillerne forstyrrede OB’s igangsætninger.
– Det kan I også godt fornemme, at det tror jeg de blev lidt irriteret over, at vi ville gerne sætte spillet hurtigt igang og hvor mange gange den lige bliver chattet væk og sådan noget og det bliver man lidt irriteret over, for de gange hvor vi får sat det hurtigt igang, der var en mulighed der.

Læs også: VANVITTIGT! Sådan så det ud, da Messi forlod Camp Nou – konen fatter det ikke

Kent Nielsen var tydeligvis også skuffet over ikke at få scoret.
– Når man lukker 1 mål ind på hjemmebane, der skal man minimum have 1 point, det må vi så erkende, at det får vi ikke og det er først og fremmest den kvalitet/effektivitet, som vi har vist i de første 3 kampe, den har vi ikke i dag.

Læs også: Rig russer ringede: Her er 21.000 kroner og så skal min søn gå hånd i hånd med Zlatan

Læs også: Avis: Reus klar for Premier League-klub til sommer

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top