Barca afslører ALT: Her er deres transferplaner

The perfect guide to the casino

Barca afslører ALT: Her er deres transferplaner

FC Barcelonas sportsdirektør tog sig tid til at kommentere på adskillige spillernavne.

FC Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez afholdt i dag pressemøde, hvor han blandt andet afslørede, at Dani Alves er fortid i klubben til sommer. Det var dog ikke den eneste spiller, som han kommenterede på, og han var ikke bleg for at snakke om en masse spillere – både egne og andre klubbers.

Her er hvad han sagde.

Marc Bartra

– Bartra er en spiller med fantastiske kvaliteter, han har brug for at spille, men jeg vil ikke tillade ham at opgive vores klub. Vi bliver nødt til at se, hvad Bartra ønsker at gøre, men jeg vil ikke have ham til at forlade os. Og hvis han gør, hører han stadig til denne klub. Han har stort talent. Hvis han skulle forlade os, ville det gøre os sårbare i forsvaret.

Sandro

– Sandro kommer til at skifte, og det er min beslutning. I en forhandling kan klubben ikke altid vinde.

Adriano

– Adriano er på kontrakt, og jeg har ikke modtaget nogen opkald, der fortæller mig, at han vil forlade klubben. Jeg kan ikke sige mere om det emne.

Douglas

– Jeg ønsker, at Douglas får spilletid. Det er det bedste for klubben og for spilleren.

Nolito

– Han er en spiller, vi forsøgte at hente, men som du ved, var vi ikke i stand til det. På dette tidspunkt, kan jeg ikke bekræfte eller afkræfte noget. At tale om spillere vil påvirke forhandlingerne. Han er på kontrakt hos Celta. Der blev talt meget om ham, og jeg tror, ​​at det påvirkede tingene negativt. jeg har den største respekt for spilleren og Celta Vigo.

Marquinhos

– Han er en spiller, som hvert hold gerne vil have, men jeg har ikke talt med ham eller med PSG.

Marc-André ter Stegen

Jeg har talt med ham og hans repræsentanter. Jeg er tilfreds med, hvordan det går. Jeg er afslappet. Det vigtigste er at opretholde ro. Og i dette tilfælde er jeg rolig.

Arda

Vi forventer os meget af ham, og vi håber, at han vil blive en afgørende spiller for os næste sæson.

Neymar

Der er ingen frygt for, at Neymar smutter til Real Madrid.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top