Real Madrid vinder Champions League-finalen efter straffesparkskonkurrence

The perfect guide to the casino

Real Madrid vinder Champions League-finalen efter straffesparkskonkurrence

Der var på forhånd lagt op til et drama af en anden verden, da de to lokalrivaler Atletico Madrid og Real Madrid tørnede sammen på San Siro her til aften, og tilskuerne fik da også en intens kamp at se på.

Det var de hvidklædte fra Real Madrid der lagde bedst ud. De var mest på bolden og lagde mest tryk på Atletico, og presset udmøntede sig i et mål efter 15 minutter. Et frispark blev slået ind i hovedet på Gareth Bale der forlængede til Sergio Ramos som fik skubbet bolden ind over stregen fra klos hold.

Herefter tog Atletico teten og Real Madrid blev generelt mere passive og tilbagetrukne. Stillingen holdt dog til pausen uden at der for alvor var optræk til store chancer. Der var masser af intensitet på banen, men tilskuerne kunne måske sidde og ønske sig lidt flere chancer i kampen.

Én sådan fik tilskuerne kort efter 2. halvlegs startfløjt. Pepe nedlagde Fernando Torres i straffesparksfeltet, og Mark Clattenburg pegede på straffesparkspletten.

På den efterfølgende chance missede Atleticos målmager Antoine Griezmann dog, da han tordnede læderet på overliggeren.

Real Madrid kom ovenpå chokket, og var egentlig i store perioder af anden halvleg i fin kontrol, om end de ikke skabte kæmpestore chancer.

Stillingen holdt indtil 10 minutter før tid. Først fik Real Madrid i form af Ronaldo, Bale og Benzema en tredobbelt chance. Ingen kunne dog sparke bolden ind, og på den efterfølgende kontra straffede Atletico der modstandere der halsede efter. Juanfran blev spillet dybt med et lop, og herfra flugtede han et indlæg ind foran kassen. Her kom Carrasco frem, og tordnede bolden i kassen i et tomt mål, da bolden var spillet forbi målmand Keylor Navas.

Det uafgjorte resultat holdt kampen ud, og vinderen skulle derfor findes i forlænget spilletid.

Her kom Atletico Madrid bedst ud, og man fornemmede at de snildt kunne havne som kampens vinder, da de simpelthen virkede til at have mest benzin i benene. Real Madrid fik dog den største chance i den forlængede spilletids 15 minutter, da Cristiano Ronaldo kom fri til et hjørnespark men ikke fik drejet bolden mod mål.

I de sidste 15 minutter virkede det til at begge hold havde indstillet sig på at kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Ingen af holdene formåede rigtig at åbne de andre op, før i det 119. minut. Her tilfaldt en kæmpe chance indskiftede Danilo, men højrebacken var alt for langsom til at afslutte, og kampen måtte derfor afgøres i straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskonkurrencen vandt Real Madrid lodtrækningen og følgende scorede eller brændte i straffesparkskonkurrencen:
1. Straffe: Lucas Vasquez SCORER!
2. Straffe: Griezmann SCORER!
3. Straffe: Marcelo SCORER!
4. Straffe: Gabi SCORER!
5. Straffe: Bale SCORER!
6. Straffe: Saul SCORER!
7. Straffe: Ramos SCORER!
8. Straffe: Juanfran BRÆNDER!
9. Straffe: Ronaldo SCORER og REAL MADRID VINDER!!

Vil du tjene penge på dine bets? Så følg danmarks måske to bedste eksperter og se din spilkonto vokse. Tilmeld dig nu – de første 48 timer er helt gratis.

Mest læste på footy.dk

1. Kunne ikke bruges i Brøndby – nu er han på vej til La Liga-klub efter mesterlig sæson
2. Officielt: Barcelona skriver med stjernespiller
3. Douglas Costa skadet – legende erstatter ham i Copa America-truppen
4. Bekræftet: Balotelli vender hjem
5. Medie: Mourinho har allerede hentet sin første forstærkning

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top