AS: Pep Guardiola er interesseret i disse syv spillere

The perfect guide to the casino

AS: Pep Guardiola er interesseret i disse syv spillere

I går bragtes nyheden om, at Guardiola kun vil lade Agüero, De Bruyne, Fernandinho, Kompany og Joe Hart slippe igennem nåleøjet i forhold til at om de skal være en del af hans idealtrup. Nu afslører spansk medie hvem han er interesseret i at tilknytte.

Og det er nogle ganske interessante navne som Guardiola vil tilknytte, som ikke nødvendigvis bare er kæmpestore stjerne.

På målmandsposten ser Pep gerne Marc Andre Ter Stegen som ny mand på Etihad.

Det spanske medie skriver i dag, at Guardiola til det centrale forsvar gerne ser Aymeric Laporte og John Stones som forstærkninger. Pep vil angiveligt strække sig langt for Stones, og er en stor fan af Laporte.

På wing-back positionerne er Pep angiveligt interesseret i Tottenhams Danny Rose til venstresiden mens højresiden skal forstærkes med Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain.

Derudover vil Pep gerne hente Dortmunds Gündogan ind, og den transfer er angiveligt allerede under opsejling. Slutteligt nævnes Schalkes Leroy Sane som et godt valg som makker til Citys nuværende bomber Sergio Agüero.

Manchester City menes at ville sælge stort ud denne sommer for at slippe af med alle de spillere der ikke indgår i Peps planer.

Vil du tjene penge på dine bets? Så følg danmarks måske to bedste eksperter og se din spilkonto vokse. Tilmeld dig nu – de første 48 timer er helt gratis.

Mest læste på footy.dk

1. Kunne ikke bruges i Brøndby – nu er han på vej til La Liga-klub efter mesterlig sæson
2. Officielt: Barcelona skriver med stjernespiller
3. Douglas Costa skadet – legende erstatter ham i Copa America-truppen
4. Bekræftet: Balotelli vender hjem
5. Medie: Mourinho har allerede hentet sin første forstærkning

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top