The perfect guide to the casino

Officielt: FCM-anfører stopper karrieren og bliver assistent

FCM-anfører stopper sin aktive karriere og sætter sig i stedet i trænerstolen.

FC Midtjylland vinker til sommer farvel til Brian Priske, der drager mod hovedstaden for at blive cheftræner i FC København. FC Midtjylland har handlet hurtigt, og de har derfor allerede nu afløseren klar. Det bliver klubbens nuværende anfører Kristian Bach Bak, der stopper sin aktive karriere for i stedet at blive assistenttræner.

– Jeg er vildt taknemmelig for, at klubben giver mig sĂĄdan en chance. Det er det, jeg altid har drømt om, nĂĄr karrieren er slut, og det er den sĂĄ nu. Jeg er selvfølgelig ked af at skulle stoppe karrieren, men utrolig lykkelig over det, jeg skal. Jeg har i de senest par ĂĄr vidst, at jeg gerne vil være træner. Og det er klart, nĂĄr man har været skadet i et ĂĄr, har man tænkt nogle tanker. Jeg har altid haft svært ved at sige nej til FCM, nĂĄr de er gerne vil have mig til noget, udtaler Bach Bak blandt andet til klubbens hjemmeside.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. Rygterne om Benzema til United er gĂĄet amok efter dette billede pĂĄ Instagram
2. Fortryder du, Hummels? Dette udtalte han efter nederlaget til Bayern
3. Liverpool offentliggør stjerneindkøb i næste uge
4. Ekspert: FCK bør købe disse tre spillere
5. Billeder: Fabregas soler sig i Miami med sin storbarmede bedre halvdel

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top