The perfect guide to the casino

Medie: Spillerne gik død i LvG’s hårde stil – her er de vilde afsløringer

Independent kan nu afsløre, hvordan spillerne gik død i Louis van Gaals stil.

Louis van Gaal er angiveligt blevet fyret som manager for Manchester United i morges, og The Independent kan nu afsløre hvorfor. De skriver nemlig, at spillerne gik død i hans hårde stil, og det kan man egentlig godt forstå, hvis avisens afsløringer holder stik.

De skriver nemlig, at spillerne tidligere havde en fridag efter kampe, men at de under Louis van Gaal blev bedt om at møde ind til taktikmøder, hvor hollænderen sagtens kunne finde på åbent at kritisere og nedgøre en spiller foran resten af truppen. Flere af de erfarne spillere fik ham dog talt væk fra disse møder, hvorefter han gik over til at sende video med kommentarer til hver enkelt spiller over mail. Det betød dog blot, at spillerne ikke åbnede emailen. Da trænerteamet fandt ud af det, så blev systemet lavet om, således at de nu kunne tjekke, om en spiller åbnede mailen.

Flere spillere er eftersignende også trætte af den særbehandling som Bastian Schweinsteiger har fået af Louis van Gaal, mens Memphis Depays skuffende sæson også har medført utilfredshed over, at man blot har ladet dette talent gå til spilde.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. Rygterne om Benzema til United er gået amok efter dette billede på Instagram
2. Fortryder du, Hummels? Dette udtalte han efter nederlaget til Bayern
3. Liverpool offentliggør stjerneindkøb i næste uge
4. Ekspert: FCK bør købe disse tre spillere
5. Billeder: Fabregas soler sig i Miami med sin storbarmede bedre halvdel

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top