The perfect guide to the casino

Inter-stjernes agent bekræfter: Sportsdirektøren er i England for at få skifte på plads

Inter-stjernes agent afslører, at Inters sportsdirektør er i England for at forhandle skifte på plads.

Der ser ud til at ske ting og sager i den italienske klub Inter. De vil gerne have fingrene i Manchester Citys Yaya Touré, men for ikke at komme i problemer i forhold til Financial Fair Play, så vil de i følge rygterne sælge den 23-årige kroatiske midtbanespiller Marcelo Brozovic. Inters sportsdirektør er angiveligt taget til England, og Brozovic’ agent mener, at det er for at forhandle et skifte på plads.

– Piero Ausilio er taget til England, og det betyder, at de vil sælge ham. Marcelo er delt i øjeblikket, fordi han kan lide Inter og nyder at bo i Milano, men han ønsker også at spille i Champions League. Min personlige mening er, at han ville blive, hvis Inter tilbød ham en ny og forbedret kontrakt, hvilket er noget, han fortjener, så han kommer på samme lønniveau som de bedste spillere i truppen. Hidtil har klubben ikke givet os det indtryk, at de ønsker at gøre det, så jeg drager den konklusion, at de ønsker at sælge ham, udtaler Miroslav Bicanic i følge Sky Italia.

Brozovic er rygtet kraftigt til Arsenal.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. Rygterne om Benzema til United er gået amok efter dette billede på Instagram
2. Fortryder du, Hummels? Dette udtalte han efter nederlaget til Bayern
3. Liverpool offentliggør stjerneindkøb i næste uge
4. Ekspert: FCK bør købe disse tre spillere
5. Billeder: Fabregas soler sig i Miami med sin storbarmede bedre halvdel

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top