The perfect guide to the casino

Lingard kanonerede FA Cup-trofæet til Manchester United

Indskiftede Jesse Lingard afgjorde FA Cup-finalen i den forlængede spilletid, da han helflugtede kuglen i kassen. Dermed endte opgøret med 2-1 til Manchester United efter 1-1 i den ordinære spilletid.

Manchester United og Crystal Palace bragede sammen lørdag aften i FA Cup-finalen på et propfyldt Wembley, hvor begge holds fans sørgede for en ekstatisk stemning.

Forhåndsfavoritterne fra Manchester United var i teten fra opgørets begyndelse, hvor de sad på spillet og skabte klart størstedelen af chancerne. I første halvleg formåede ingen af de to hold dog at få netmaskerne til at blafre.

Fra anden halvlegs begyndelse stod der atter Manchester United på begivenhederne, og Marouane Fellaini og Anthony Martial testede begge træværket, inden Jason Puncheon med 12 minutter igen bragte Crystal Palace foran med 1-0.

Manchester United svarede dog prompte igen, da Wayne Rooney efter en solotur fandt Mourane Fellaini, der lagde bolden af til Juan Mata, som sendte kuglen i netmaskerne til stor jubel for De Røde Djævle.

1-1 i den ordinære spilletid betød to gange femten minutters ekstra tid.

Her var chancerne meget ligeligt fordelt, og Crystal Palace fik en stor fordel, da Chris Smalling ragede sin anden advarsel til sig.

De tog dog ikke fordel af at være en mand i overtal, for Jesse Lingaard sikrede Manchester United FA Cup-trofæet, da han helflugtede kuglen i kassen i anden halvleg af den forlængede spilletid. Et vaskeægte klassemål.

Dermed endte det med, at Manchester Uniteds navn skulle indgraveres pĂĄ den lille, prestigesfyldte pokal.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top