Sir Alex: Derfor er Cristiano bedre end Messi

The perfect guide to the casino

Sir Alex: Derfor er Cristiano bedre end Messi

Sir Alex Ferguson forklarer nu, hvorfor han mener, at Cristiano Ronaldo er bedre end Lionel Messi.

Den evige diskussion; Messi eller Ronaldo? De to spillere bliver ofte betragtet som de allerbedste i verden, men i stedet for bare at nyde begge to, bliver der brugt utallige timer på at diskutere, hvem der er bedst. Nu har Sir Alex Ferguson afsløret, hvorfor Cristiano er en tand bedre end argentineren i hans øjne.

– Det er interessant for mig, at vi hører så meget om to spillere i disse dage: Ronaldo og Messi. Nu må du ikke misforstå mig, Messi er en fantastisk spiller, det er ligesom om han er iført hjemmesko, når han er på bolden. Men for mig er der en forskell. Messi er en Barcelona-spiller. Men Ronaldo kunne spille for Stockport County og score et hattrick. Han har alt. Han kan skyde med begge fødder, heade til bolden, han er modig som en løve, og der er noget andet folk overser. I min tid i Manchester United var jeg heldig nok til at have en masse spillere, der brugte utallige ekstra timer for at blive det bedre. Gary Neville udviklede sig fra en gennemsnitlig fodboldspiller på grund af hans arbejdsmoral, ligeosm David Beckham. Men Ronaldo ville udmatte sig selv, og gør det stadig. Han ville bare være den bedste i verden, udtalte Sir Alex i går i et TV-program.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top