The perfect guide to the casino

Footy.dk zoomer ind – kårer EfB og OB’s bedste og værste

OB tog alle tre point på udebane mod Esbjerg fB, og der var nogle spillere, der gjorde sig stærkt bemærket, mens andre nok hurtigt vil glemme dagens opgør. Footy.dk zoomer ind på opgøret.

Det var en kamp uden den helt store intensitet, og det var tydeligt, at det var to hold, der blot spillede for æren. Opgørets bedste- og værste spillere er kåret af footy.dk.

Bedst for Esbjerg: Magnus Lekven spillede en flot kamp på Esbjergs midte, hvor han vandt mange dueller og deltog aktivt i det offensive spil. Også keeper Jeppe Højbjerg havde flere store redninger. Han afværgerede Festersen og Falk på tæt hold. Han var derudover chanceløs ved målet .

Værst for Esbjerg: Kevin Mensah var tilbage i startopstillingen, men den hurtige offensivspiller viste ikke det, som Jonas Dal havde efterlyst. Han var generelt for langsom i både tanke og handling – ligeså var hans angrebsmakker, Ronnie Schwartz.

Bedst for OB: Lasse Nielsen styrede OB’s defensiv med hård hånd, og han vandt nærmest hver en hovedstødsduel, han var i. En meget værdifuld spiller for OB i aftenens kamp.

Værst for OB: Der var ingen, der faldt igennem for OB her til aften, men i offensiven havde Rasmus Festersen meget store problemer med at komme forbi Daniel Stenderup.

Den lokale avis, Jyske Vestkysten, stod for den officielle kåring af kampens spiller, og det blev Esbjerg-stopperen, Daniel Stenderup.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top