Sen Martial-træffer sender Manchester United i FA Cup-finalen

The perfect guide to the casino

Sen Martial-træffer sender Manchester United i FA Cup-finalen

Manchester United er klar til FA Cup-finalen efter en sejr over Everton, der kom i hus i dommerens tillægstid. Det var Anthony Martial, der puttede bolden i kassen.

Manchester United og Everton tørnede lørdag aften sammen i FA Cuppen, og det blev en medrivende kamp, der fandt sin vinder meget sent.

Efter fire minutters spil fik Romelu Lukaku en stor chance, da han slap alene igennem. Han rundede David de Gea, men hans spark fra en spids vinkel blev reddet af Wayne Rooney.

Manchester United fik rystet chokstarten af sig, og efter ti minutters spil var de yderst tæt på at bringe sig i front, da de kombinerede sig i gennem med et par hælafleveringer. Marcus Rashford manglede dog i den situation lige det sidste. Få øjeblikke efter fik Jesse Lingard et stort tilbud, da han fik en høj bold i dybden, som han dog sendte direkte på Joel.

Efter et kvarters spil slap Lukaku igen afsted, men også denne gang blev vinklen for spids, hvorfor David de Gea ikke kom i problemer. Manchester United bragte sig i front efter en halv times spil, da Anthony Martial udfordrede på venstresiden og lagde bolden fladt ind i feltet, hvor Fellaini dukkede op og sparkede bolden i kassen.

Everton fik dog udlignet i anden halvleg, da Chris Smalling sendte bolden i eget net, og bedst som det lignede forlængede spilletid, dukkede Anthony Martial op. Den franske angriber var kold og dukkede Everton i det andet tillægsminut.

Dermed er Manchester United i FA Cup-finalen.

Mest læste på footy.dk

1. Bashkim tyrede tilskuer i hovedet – nu har han sendt hende denne flotte gave
2. Afsløring: Vardy svinede dommer efter udvisning – dette blev der råbt
3. Hvem vinder La Liga? Se oddsene fra Danske Spil her
4. Liverpool-profil: Jeg er meget taknemmelig for Guardiolas ærlighed
5. Fabregas afslører: Sådan snød Xavi mig til at skifte fra Arsenal

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top