Jonas Dal: Der var nogen, der havde en mindre god dag

The perfect guide to the casino

Jonas Dal: Der var nogen, der havde en mindre god dag

Esbjergs cheftræner, Jonas Dal, var flere gange ude med riven efter kampens dommer i løbet af aftenens nederlag til FC Midtjylland. Han siger efterfølgende, at kampens dommer havde en dårlig dag, men han vil ikke bruge det som undskyldning.

Jakob Poulsen lavede tre-fire frispark på midten af banen i kampens begyndelse, men kampens dommer, Michael Johansen, valgte ikke at uddele en advarsel til FCM-spilleren. Ét frispark fra Jeppe Brinch, og dommeren langede en ostemad ud.

Sådan var dommerbilledet generelt i løbet af hele kampen. De tvivlsomme domme gik FC Midtjyllands vej næsten hele kampen, mens den dobbelte målscorer, Rilwan Hassan, også blev sendt på banen i en kontra nede fra Esbjergs banehalvdel og ikke på banens midte, da han gjorde det til 2-0.

Disse episoder fik Jonas Dal op i det røde felt, hvor han flere gange brokkede sig til kampens fjerde dommer. Da footy.dk spurgte Esbjerg-træneren ind til disse episoder, var han ikke sen til at erklære sig enig.

– Der var nogen, der ikke havde en god dag, men sådan er det. Vi vil ikke tude over, at dommeren taber kampen for os, for det gør han jo ikke. Men vi er da frustreret i løbet af kampen. Vi kan ikke gøre ved det nu, og vi må respektere dommeren, siger Jonas Dal, der især hæftede sig ved den omtalte episode med Rilwan Hassan.

Jonas Dal og Esbjerg indtager 11. pladsen á point med AGF.

Mest læste på footy.dk

1. Sådan kommer Zangenberg sig over Bendtner – i fitness i udfordrende outfit
2. Liverpool-chok: Klopp kan finde på at smutte til sommer, hvis dette jobtilbud kommer
3. Grafik: Sådan har oddset på Leicester som mester ændret sig i løbet af sæsonen
4. Payet: Derfor er jeg så god på frispark
5. Billede: Cristianos gudeskønne modelveninde poserer HELT afklædt på strandene

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top