Efter sejr i Esbjerg: Nu vil Jess Thorup på løvejagt

The perfect guide to the casino

Efter sejr i Esbjerg: Nu vil Jess Thorup på løvejagt

FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, glæder sig over sejren over Esbjerg og ser samtidig muligheder i toppen af tabellen. Han vurderer, at midtjyderne skal gå efter guldet indtil det matematisk er umuligt.

FC Midtjylland drog fra Esbjerg med tre point i bagagen, og sejren sender dem op på tredjepladsen – ét point bag SønderjyskE på andenpladsen og ti point bag FC København på førstepladsen. Jess Thorup øjner derfor muligheder.

– Jeg mener, der er fire-fem hold, som kæmper med om de øverste pladser. Alt er muligt, og vi vil ikke melde os helt ud af guldkampen, før det er matematisk umuligt. Men hvis vi ikke kan nå førstepladsen, vil vi gerne lande på en af de andre pladser i toppen, siger han til den fremmødte presse efter kampen.

Om udesejren i Esbjerg, fortæller han.

– Det er en af de fedeste sejre at få, fordi det er en kamp, hvor man skal kæmpe om hver bold og fighte den hjem. Alle kan når vi fører 4/5-0, men det er disse kampe, der flytter os. Det er en super sejr at få mod, hvad jeg mener, er forårets hold i Superligaen.

Rilwan Hassan scorede begge mål for ulvene.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top