Gerrard afslører: Vil gerne danne trænerduo med denne Liverpool-legende

The perfect guide to the casino

Gerrard afslører: Vil gerne danne trænerduo med denne Liverpool-legende

Steven Gerrard fortæller, at han er i gang med diverse trænerkurser, og han håber at modtage nogle trænertilbud i slutningen af året, når MLS-sæsonen går på hæld. Han afslører ydermere, at han drømmer om at danne trænerduo med Liverpool-legenden, Jamie Carragher.

Steven Gerrard har flere gange luftet tanket om en tjans som fodboldmanager, og han er i gang med diverse kurser, der skal hjælpe ham på vej mod den drøm. Han afslører også, at han drømmer om et partnerskab med Jamie Carragher.

– Jeg har forestillet mig det mange gange. Endda drømt om det. Jamies viden til spillet er utrolig, og jeg ved, hvor mange timer han bruger på fodbold hver dag. Han elsker spillet – ligesom jeg gør, siger Gerrard og føler sig sikker på, at de kommer til at arbejde sammen i Liverpool i fremtiden.

– Jeg tror, at vi begge vil komme til at arbejde for klubben igen på en eller anden måde. Hvad det vil blive, ved jeg ikke, og jeg ved heller ikke, om det bliver samme opgave, men jeg tror, vi kommer til at arbejde sammen, siger han ifølge Daily Mirror.

Mest læste på footy.dk

1. PSG-stjernes kæreste: Jeg har ikke en perfekt krop
2. Ti spillere, der har potentiale til at vinde Ballon d’Or
3. Liverpools fans i eksatse: Føler sig sikre på at få Götze
4. Firmino skadet – brasiliansk landstræner udtager denne spiller i stedet
5. Før lokalbrag: van Gaal har allerede undskyldningen klar

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top